DSF Discipliner IPSC Landshold Støt bruttolandsholdet
Støt bruttolandsholdet
Skrevet af Jack Rømer   
Fredag, 22. august 2003 01:16
Formålet med støtten
Det danske bruttolandshold modtager på nuværende tidspunkt ingen form for støtte og har alle årene været selvfinansierende, hvilket er ret udsædvanligt sammenlignet med internationale IPSC-skytter. For at optimere de danske chancer ved det kommende EM i IPSC søges der sponsorer, som vil være med til at støtte de rød hvide farver. Støttens midler skal indgå i en brutto- og en nettopulje som bl.a. går til:

· Bruttolandsholdssamlinger i henholdsvis Jylland og på Sjælland
· Ammunitionsstøtte
· Indskud til Level III matcher
· Indskud og rejsegodtgørelse til EM i Tjekkiet

Landsholdsamlingerne skal forbedre team ånden og skytterne skal sparre med hinanden så holdet får den optimale udbytte af samlingen. Dette er ikke gjort før og vil have stor effekt for de senere resultater.

Ammunitionsstøtte er en uundværlig ting da en IPSC skytte på topplan bruger mellem 10- 20.000 patroner om året til en værdi af 0,75-1,20 kr. stykket.

Hvis skytten skal opnå den bedste form inden EM er det nødvendigt at deltage i så mange Level III matcher som muligt, og disse internationale matcher koster normalt omkring 600 kr. + rejseomkostninger.

Turen til EM i Tjekkiet er en bekostelig affære og vil beløbe sig op i ca. 10.000 kr. pr. skytte alt inklusiv, og derfor kan det være nødvendigt at få sponseret en del af dette beløb.

Budget for bruttolandsholdet

Indskud EM 20.000 kr.
Ammunition 5.000 kr.
Landsholdssamlinger 2.000 kr.
Transport EM 5.000 kr.
Fortræning Level III 5.000 kr.

Hvis du eller dit firma vil støtte det danske bruttolandshold så kontakt:

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Alle sponsorer vil få bannerlink på dsf.dk
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates