DSF DSF Online Om DSF DSF Shoppen
DSF Shoppen
Skrevet af Jack Rømer   
Tirsdag, 12. august 2003 17:14
Ud over de trøjer DSF har i forvejen, kan du nu også få en SweDen Cup trøje.

Her er de nye trøjer. De kan bestilles på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og fåes i størrelserne L og XL. Pris kr. 150.

DSF SHOPPEN på dsf.dk

Nu er IPSC-trøjerne hjemme og du kan bestille de flotte trøjer på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. - Pris kun 250 kr.------------------------------------------------------------------------------


Poloshirten er hvid og har et stort broderet DSF logo på ryggen, og på forsiden er der et lille DSF logo, en brystlomme og Dannebrog på venstre skulder. (klik på billedet for at se forsiden)

DSF’s forbundstrøje kan fås i størrelserne M-L-XL-XXL pris: 200 kr.

DSF/IPSC mærker lige til at sy på en trøje eller en kasket.


DSF mærke pris 25 kr.


DSF/IPSC mærke pris 35 kr.

Du kan bestille på to måder:

1. Bestil via e-post Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og få varen tilsendt pr. post (betaling med girokort) modtageren betaler portoen.

eller

2. Bestil via e-post Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på tlf. 2443 2170 og du kan lave en aftale om levering af varen til et DSF stævne (betaling på banen kontant).

Alle priser er fra feb. 2005
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates