DSF Medlemsforeninger Foreningsnyheder
Medlemsforeninger
DSF Formandsmøde, SAS Huset, 17. november 2018
Skrevet af Tim Andersen   
Fredag, 21. december 2018 09:58

Dette var en første af forhåbentlig årlig tilbagevendene begivenhed, DSF Formandsmøde. Fint fremmøde, stor spørgelyst og interesse. Referat og Præsentation her.

 
Precision Rifle Shooters Denmark, PRS DK
Skrevet af Tim Andersen   
Fredag, 06. april 2018 11:40

- er en moderne skydeklub som dyrker moderne skydning.
PRS DK har netop lanceret arrangementer på Sjælland for år 2018. Gå til www.prs-denmark.dk og kig under "Arrangementer på Sjælland" herunder, foredrag om Long Range, Finskytte undervisning og Long Range dage.
Læs mere om PRS og mød dem på banen!

 
Nyheder til DSF foreninger
Skrevet af Bestyrelsen   
Onsdag, 21. marts 2018 10:29

Hej alle.

Lidt politik: Som et resultat af vedtagelsen af nye vedtægter i både Dansk Skytte Union og DSF skal I være opmærksom på følgende:

DSkyU: Foreninger der er medlem af to forbund (eksempelvis Københavns Skytte Forbund og DSF) skal inden udgangen af året meddele Unionskontoret til hvilket forbund man ønsker at foreningens medlemstal skal tælle. Ikke overraskende ser DSF meget gerne, at man tilmelder sine medlemmer som tællende til DSF. Dette vil endnu bedre sætte os i stand til at arbejde for skytternes sag når det gælder spændende skydediscipliner samt baner og våben hertil. Mere kommer i løbet af året.  Bemærk: Valget påvirker ikke jeres rettigheder i nogen af forbundene.

DSF: Fra 2019 har alle foreninger nu direkte adgang til DSF’s Årsmøder! 1-40 medlemmer giver en stemme, 41 – 60 to stemmer osv, indtil 5 stemmer max. Vi håber således fra næste år at se rigtig mange af vores foreninger repræsenteret på vores årsmøde.

I øvrigt arbejdes der kraftigt på at give DSF skytter de muligheder der tillader dem at konkurrere på lige fod med skytterne fra de lande vi normalt sammenligner os med. Samtidig er der altid nye tiltag på vej, i øjeblikket PRS, en spændende og krævende langdistanceskydning på riffel. Følg med på www.dsf.dk

Endelig til det vi er her for: Vedhæftet indbydelse til årets S&W Terrænmæssig Hurtigskydning Langfredag d. 30. marts! En særdeles spændende skydning der tilbyder både hurtigskydning og samtidig præcision, op til 100 meter. Der er pølsevogn på dagen og samlet præmieuddeling efter stævnet. Tilmelding på webbet.

Samt DM på 15M Kombipistol søndag d. 29. april, på Skl. Kgs. Lyngby's nye elektronikbaner. Indbydelse vedhæftet.

Vi ses på banen!

DSF Bestyrelse

Attachments:
Download this file (TH_2018.pdf)TH_2018.pdf[S&W Terrænmæssig Hurtigskydning Langfredag]176 Kb
Download this file (15m_KO_DM_2018.pdf)15m_KO_DM_2018.pdf[DM på 15M Kombipistol ]59 Kb
 
Foreningsnyt oktober 2014
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 06. oktober 2014 00:11

Så er der ved at være gang i Vintersæsonen. 19 skytter er draget til USA til IPSC World Shoot, og resten indstiller sig på den koldere tid.

Det skal imidlertid ikke afholde os fra en lang række aktiviteter:

DM i 25M Kombipistol på Kalvebod er den 1. og 2. november.

DM i Tjenestepistol er weekenden efter samme sted, samt tillige i Engesvang.

Og så fortsættes den sidste år så populære 15M Kombipistolturnering. Sidste år var vi godt 40 hold, vi kan være mange flere!

I år skydes den i november, januar og februar, og afsluttes med et dobbelt-DM d. 14. og 15. marts.

Til opslagstavlen vedhæftet alle årets indbydelser.

 

Vi ses på banen!

 

/Tim

 
15M Kombipistol Vinterturneringen afgjort!
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 13. maj 2014 18:30

Efter lidt indledende EDB-mæssige drillerier, er vi nu klare til at kåre vinderne af årets Vinterturnering på 15m Kombipistol.

En skød med revolver, hvor demoraliserende for en pistolskytte... ;-)

 

Løsning-Hedensted's førstehold løb med sejren med flotte  3.308,8, eller 1102,93 i snit! Det indbringer den en rigtig første præmie på kr. 3.000.

På 2.pladsen fulgte Østbirk Pistolskytter's 2. hold, med et snit på 1025,39, og en præmie på kr. 2.000

Sorø Skytteforening satte sig på 3. pladsen, med et snit på 935,53, og en præmie på kr. 1.000.

 

Individuelt blev Henrik F Nielsen, Løsning-Hedensted Skf. i særklasse nummer et med et snit på 445,06. Kr. 1.200 til konfrmationsgaver? tilfalder ham.

Nr. 2 blev Jens Arnfast, Østbirk Pistolskytter, med et snit på 391,39, og en præmie på kr. 600.

Og endelig blev Michael Gjelsø fra Brøndbyvester Skf. 3. bedste individuelt med et snit på 365,81 og en præmie på kr. 300.

 

Et stort tillykke til vinderne.

Næste gang er planen at.

 

  • starte turneringen i december
  • afslutte turneringen med DM omkring månedsskiftet februar-marts 2015.
  • og lave forlods banereservationer til DM som vi kender det fra Tjeneste- og 25M Kombipistol.

 

Næste år er turneringen ikke længere gratis, men koster kr. 200 for alle skydningerne pr. hold. Pengene går ved 40 hold ubeskåret til præmier. Skydningen har virkelig fanget an, og vi tror og håber at se rigtig mange hold til vinter.

Vi har fornøjelsen at have lavet en DSF-eksklusivaftale med Våbensmeden om foreningsbonus. Enhver DSF forening kan tegne sådan en aftale, og den dækker både foreningsindkøb og indkøb af foreningens medlemmer. Den er på kr. 50.000, som de fleste foreninger hurtigt kan nå op på, og det udløser en bonus på f. eks. ammunition for kr. 2.500. Send en mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. hvis I vil med på ordningen.

Husk også, at DSF-foreninger, der giver Våbensmedes gavekort som præmier, får 20% rabat på disse.

/Tim

 
Nyt initiativ på pistolbanediscipliner
Skrevet af Bestyrelsen i DSF   
Mandag, 06. januar 2014 10:30

DSF søsætter nu et nyt initiativ på pistolbanesiden, en 15M Kombipistol Turnering til vores medlemsforeninger.

15M Kombipistol er en særdeles spændende og hurtigt afviklet banedisciplin, der kun skydes i kal. 22.

Læs mere…
 
Nyhedsbrev til foreninger, december 2013
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 23. december 2013 19:31

Julebrev udsendt til DSF medlemsforeningerne. Se under "For foreninger", eller tryk "Læs Mere".

Læs mere…
 
Nyhedsbrev til DSF medlemsforeninger december 2012
Skrevet af Tim Andersen   
Lørdag, 22. december 2012 21:57

Vi prøver i år så godt som muligt at få næste års stævnekalender på plads.

Dette kræver, at alle de stævner der allerede nu er besluttet i 2013 samt de forskellige DSF DM’er kommer på kalenderen omkring årsskiftet.

Har I et ønske om at være med til at afholde et af vores DM’er på Tjenestepistol, Kombipistol, 15 m Grovpistol, 15m Kombiriffel, 50m Kombiriffel, 200 m Kombiriffel, langdistance riffel eller IPSC bedes I melde tilbage snarest. Vi har allerede nogen foreninger der har budt ind til nogen af aktiviteterne.

Som meddelt på DSF.dk vil DSF ikke anvende Unionskortet i 2013, men har valgt at betale til Unionens drift ad anden vej. Herunder beder bestyrelsen om at vi indfører en stævneafgift på kr. 5 pr. skydning, for DM’er dog kr. 10. Hertil kommer en foreslået stigning i 2013’s foreningsmedlemskontingent på kr. 80. Vi kommer desværre til at vænne os til, at vi skal betale en større del af regningen for vores idræt i fremtiden.

Unionens nydannede Våben(klassificerings)udvalg har fået Henrik F Nielsen som det ene af sine to medlemmer efter et års tovtrækkerier. Dette lover godt for vores fremtidige sagsbehandling i våbensager i Unionen.

Justitsministeriets lovede afgørelser om kalibre og rifler nærmer sig. DSF er i forbindelse med kalibrene indkaldt til møde med Rigspolitiet medio januar.

Vi sender nyhedsbreve og indbydelser ud til foreningerne en gang i mellem, på brev og/eller e-mail.
Men det forekommer os, at kun et fåtal ender på foreningens opslagstavle. Hvis der er større sandsynlighed for at dette sker ved at en DSF-ansvarlig i foreningen modtager materialet, bedes man henvise os til vedkommende, gerne som svar på denne e-mail.

Allerede nu er der Kombipistol- og Tjenestepistolturneringer på Kalvebod. Hillerød Skf. afholder et 15M Grovpistolstævne og Holstebro afholder en DSF prøve langdistanceskydning for rifler med optik samt 200m Kombiriffel, begge dele til marts. Meget mere tilkommer.

Bestyrelsen ønsker Jer alle

En rigtig Glædelig Jul & et Godt Nytår

 

 
Nyhedsbrev DSF Foreninger august 2012
Skrevet af Bestyrelsen   
Tirsdag, 21. august 2012 10:29

Nu nærmer efteråret sig, og dermed vores forskellige bane-DM’er.

Til forskel fra tidligere, er vores DM’er nu forbeholdt medlemmer af DSF foreninger. Dette er fordi vi nu er et forbud under Dansk Skytte Union, og ikke længere blot associeret.

Vi indbyder også til et Åbent Hus i Sorø, hvor vi lancerer vores nye disciplin 50M Kombiriffel. Denne er ikke mindst tiltænkt de unge skytter, men alle er inviteret, også ikke-DSF medlemmer. Ønsker I at prøve den derhjemme, evt. også i 15M versionen, kan I låne 2 Anschütz Fortner Biathlon rifler af DSF.

Vedlagt er indbydelser, i farver, til jeres opslagstavle.

Vi har stadig en god stigning i antallet af medlemsforeninger, og vi står altid til rådighed for vejledning vedr. vores skydninger, banegodkendelser og hvad vi i øvrigt kan være behjælpelige med.

Bestyrelsen

Download this file (ibtp_dm_2012.pdf)ibtp_dm_2012.pdf [Indbydelse, DM tjenestepistol] 142 Kb
Download this file (Dansk Sportsskytte Forbund_åbent hus.pdf)Dansk Sportsskytte Forbund_åbent hus.pdf [ ] 310 Kb
Download this file (ibkop_dm_2012.pdf)ibkop_dm_2012.pdf [Indbydelse, DM kombipistol] 29 Kb
Download this file (ibkor_dm_2012.pdf)ibkor_dm_2012.pdf [Indbydelse, DM 200m kombiriffel og 300m riffel]
 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 2
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates