DSF Medlemsforeninger Foreningsnyheder Nyhedsbrev til DSF medlemsforeninger december 2012
Nyhedsbrev til DSF medlemsforeninger december 2012
Skrevet af Tim Andersen   
Lørdag, 22. december 2012 21:57

Vi prøver i år så godt som muligt at få næste års stævnekalender på plads.

Dette kræver, at alle de stævner der allerede nu er besluttet i 2013 samt de forskellige DSF DM’er kommer på kalenderen omkring årsskiftet.

Har I et ønske om at være med til at afholde et af vores DM’er på Tjenestepistol, Kombipistol, 15 m Grovpistol, 15m Kombiriffel, 50m Kombiriffel, 200 m Kombiriffel, langdistance riffel eller IPSC bedes I melde tilbage snarest. Vi har allerede nogen foreninger der har budt ind til nogen af aktiviteterne.

Som meddelt på DSF.dk vil DSF ikke anvende Unionskortet i 2013, men har valgt at betale til Unionens drift ad anden vej. Herunder beder bestyrelsen om at vi indfører en stævneafgift på kr. 5 pr. skydning, for DM’er dog kr. 10. Hertil kommer en foreslået stigning i 2013’s foreningsmedlemskontingent på kr. 80. Vi kommer desværre til at vænne os til, at vi skal betale en større del af regningen for vores idræt i fremtiden.

Unionens nydannede Våben(klassificerings)udvalg har fået Henrik F Nielsen som det ene af sine to medlemmer efter et års tovtrækkerier. Dette lover godt for vores fremtidige sagsbehandling i våbensager i Unionen.

Justitsministeriets lovede afgørelser om kalibre og rifler nærmer sig. DSF er i forbindelse med kalibrene indkaldt til møde med Rigspolitiet medio januar.

Vi sender nyhedsbreve og indbydelser ud til foreningerne en gang i mellem, på brev og/eller e-mail.
Men det forekommer os, at kun et fåtal ender på foreningens opslagstavle. Hvis der er større sandsynlighed for at dette sker ved at en DSF-ansvarlig i foreningen modtager materialet, bedes man henvise os til vedkommende, gerne som svar på denne e-mail.

Allerede nu er der Kombipistol- og Tjenestepistolturneringer på Kalvebod. Hillerød Skf. afholder et 15M Grovpistolstævne og Holstebro afholder en DSF prøve langdistanceskydning for rifler med optik samt 200m Kombiriffel, begge dele til marts. Meget mere tilkommer.

Bestyrelsen ønsker Jer alle

En rigtig Glædelig Jul & et Godt Nytår

 

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates