DSF For skytter Stævneberetninger Ny komet på den danske IPSC-himmel!
Ny komet på den danske IPSC-himmel!
Skrevet af Henrik F. Nielsen   
Torsdag, 15. maj 2008 22:30
Vi var fire gutter fra Løsning/Hedensted Skf. der sammen med to skytter fra Nørrejyske Jagtforening tog til H&S Cup i Güstrow. Stævnet var en IPSC Level III match på en dag, med 12 stages og ca. 220 skud

Efter en lille køretur til banen i Güstrow, hvor vi hilste på gamle bekendte (og venner ;-) ) samt fik klaret registrering m.m. kørte vi til hotellet, der viste sig at indeholde en grim overraskelse.

Efter at vi fik vores ting slæbt på værelserne gik vi i restauranten for at få fyldt vores slunkne maver Men her var den grimme overraskelse. Der stor en ældre fyr og holdt enetale for en busfuld pensionister og forsøgte at være sjov. Det var han ikke! Vi tænkte at det nok snart fik ende, men ak, - da han endelig holdt op med at snakke begyndte han at spille og synge tysk "tysktop" ! Dårligt men til gengæld højt… Da pensionisterne gik i seng troede vi at vi fik ro - men nej, så startede han på U2 og Queen osv.. (Samme styrke og kvalitet…)

Men under alt det fik vi dog spist vores mad og fortrak til et værelse for at klargøre grejet og os selv.


Næste morgen efter et godt morgenfoder kørte vi på banen og fandt vores squads. Mit squad startede på stage 9/10 (hotrange) Stage 9 var en 20 skuds uden de store muligheder for at lave smarte planer. Stage 10 var en 8 skuds fyldbane, tag skyder og magasin og skyd 4 CT (lidt gaab).

Stage 11 var der mere kød på, tag kuffert i weak hand og beskyd 5 CT og 3 små plates med strong hand. Her lavede vi en bedre plan end vores tyske venner som "bare" gjorde som de fik det vist. Stage 12 var endnu en fyldstage på 8 skud, gå rundt om væg og beskyd 4 CT (lidt mere gaab).

Stage 1 var en 24 skuds med mover, swinger og det hele. Den så i førsteomgang ret indviklet ud, men viste sig at være forholdsvis nem at gå til da vi først fik den regnet ud

Stage 2 var en 28 skuds med flere bevægelige mål, hvor vi fik lavet en plan i samarbejde med vores tyske venner på squaden, hvor vi godt nok løb 4 meter længere men sprang 2 positioner over (god plan)

Stage 3 var en 29 skuds med endnu en mover og en del stål mål. Igen meget forvirrende at se på, men som viste sig at være ret lige frem (med den rette plan)

Man skal dog huske at planlægge alle mål :-/ for da jeg var "færdig" med mit fantom run så jeg til min forfærdelse at der stod en MP og skreg af grin og jeg stod med skyder og magasin i hver hånd ! Hurtig fik jeg skudt det skud jeg havde i pistolen forbi, så jeg måtte lade op og skyde færdig, det
koster ca. 5-6 sek. ØV

Stage 4 var en 30 skuds med en del positioner og som gik vildt dårligt op med mine 15 skuds magasiner. Men planen blev at skyde 8, genlade, skyde 16, og genlade. Det er vist første gang jeg har prøvet det som en plan men det virkede

Stage 5 var en 12 skuds fyld stage, men en af de bedre af slagsen ikke den store plan, men ok sjov

Stage 6 var en 19 skuds med PP, swinger og små plates, plus en skive placering, der bevirkede, at jeg måtte løbe baglæns og skifte magasin, – det er ikke god karma.
Stage 7 var en 8 skuds fyld stage en variant af stage 10, her skulle vi bare starte siddende og skyde gennem en aperture.

Stage 8 var en 21 skuds lige frem stage, hvor der ikke var mange muligheder for hente noget på planen.

Hermed var vi færdige og det endda til tiden, hvilket kom lidt bag på os. Davi sidste gang hernede var lidt plaget af forsinkelser, så det var en af de bedre overraskelser

Efter at have fyldt tasker i bilerne og klaret de udsatte toilet besøg, var det tid til en kølig pilsner til at klare ventetiden indtil præmieoverrækkelsen. Ventetiden blev dog også brugt til et lotteri, hvor alle gaverne fra det normale gavebord blev udloddet, - det har plusser og minusser.
-.
Da vi langt om længe var klar til præmier, gik det ikke så dårligt for os, eller i hvert fald nogle af os danskere. Lars Hagemann nr 2 i PRO efterTimo (GER) og undertegnede nr. 4 og Peter Davis nr. 6.
I STD havde vi Bo S Madsen som nr.3, Michael Schuetz (GER) blev nr. 2 og minsandten om vores egen nye licensskytte Christian Thomsen blev nr. 1,og så oven i købet med Minor! Det lover godt for den fremtidige kvalitet af de danske IPSC skytter! Stort tillykke til Christian med hans første IPSC Presidents Medal (af mange)!

Så efter høje hurra råb og piften kørte vi tilbage til hotellet for at fejre Christians flotte sejr på behørig vis…

Håber denne lille fortælling kan få et par af jer til at overveje, om ikke I skulle med "ud og se" med IPSC.

Ses på banen

DVC
Henrik F Nielsen
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates