DSF Nyheder Nyhedsbreve Formandens e-Nyhedsbrev, januar 2009
Formandens e-Nyhedsbrev, januar 2009
Skrevet af Tim Andersen   
Onsdag, 21. januar 2009 14:55

IPSC er godkendt af Justitsministeriet!!! Vi har netop modtaget brev fra Jm, hvoraf det fremgår, at de ikke længere har nogen betænkeligheder ved IPSC. 17 år's arbejde har endelig udmøntet sig i, at DSF nu for alvor er på banen! Steel-Challenge følger med, da vi også får klaret stål problemerne.


Bedre baggrund for vores Distrikts, Regions-og Årsmøde får vi ikke! Det er vores håb at se rigtig mange på hhv. Kalvebod lørdag d. 24. d.m. (evt. i forbindelse med SAS Cup på Tjenestepistol), d. 8. februar i Herning til møde i region Jylland samt til årsmødet i Vejle søndag d. 22. februar.


2009 IPSC Presidents Council var i år i Orlando, Fl. i forbindelse med Shot Show. Et rigtigt konstruktivt møde på alle måder. Per Bressendorff er nu i Dann Kemp’s Seminar Committee, og skal være primus motor i udarbejdelsen af en ny IPSC "Best Range Practice" manual for afholdere af level III, IV og V matcher. Et meget spændende og længe ventet projekt! Et nyt riffelmål efter idé af Ejner Nicolaisen, Hørsholm Pistol, blev præsenteret. Det blev rigtig godt modtaget af PC, og Myro Lopez vil undersøge mulighederne for en produktion på Filippinerne.

IPSC Em i Rifle i Norge til juli får undertegnede som Range Master. 4 er allerede tilmeldt herhjemmefra, men det er vores håb a kunne stille 3 teams á 3-4 skytter i Semi-Auto Open, Semi-Auto Standard samt Manual Action Standard, - sidstnævnte vil kunne tiltrække DDS' riffelterrænskytter, der ser sig om efter lidt mere udfordring. Er der interesse for det, laver vi gerne et specielt "long-arms" licenskursus i forbindelse med deltagelse i EM. For øvrigt afholdes en træningssamling for alle vores deltagere.
www.erc2009.no

Mvh
Tim

 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2020 RocketTheme Joomla Templates