DSF Nyheder Generelt Velkommen til det nye DSF Online!
Velkommen til det nye DSF Online!
Skrevet af Gudmund Olsson   
Mandag, 07. april 2003 17:47
DSF Online træder ind i sin næste æra. DSF var meget tidligt på banen med en tilstædeværelse online og har gennemløbet mange faser siden da. Lidt historie om www.dsf.dk
Steen Nitsche var den oprindelige web-pioner i DSF. I starten af halvfemserne anvendte Steen en WYSIWYG (What You See Is What You Get) editor til at skabe de første versioner af webbet.

I 1995 overtog Gudmund Olsson teten fra Steen og arbejdede i de første år videre med de principper Steen havde grundlagt. Først i 2000 skete der radikale ændringer, idet DSF købte sig til et såkaldt Content Management System (CMS) hvor al vedligeholdelse kunne foretages fra en normal browser.


Jack Rømer er ny webredaktør


Nyt web og ny redaktør!
Nu opdaterers dsf.dk atter. Det er fortsat et CMS men et der er langt mere avanceret end tidligere. I samme ombæring tiltræder Jack Rømer som hovedredaktør på dsf.dk. Jack har stået for opbygningen af denne nye version af sitet og alt er nyt - brug derfor tiden på at udsforske DSFs nye og meget store site.

Jack Rømer er en yderst aktiv skytte og matchafvikler i DSF. Jacks store interesse i konkurrence- såvel som funskydning placerer ham i en ideel situation som den der samler trådende i DSFs vigtigste kommunikationsmiddel - nemlig DSF Online.

Gudmund afløses således, men fortsætter som Webmaster - det vil sige den med det tekniske ansvar for driften af dsf.dk.

Tag godt imod Jack - skriv til ham på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. og vær gode til at sende billeder og historier fra de aktiviteter I deltager i!

Tak for nu,

Gudmund Olsson
Afgående Webredaktør, DSF
(Blivende Webmaster - Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. )
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates