DSF Nyheder Generelt DSF på talerstolen hos Dansk Skytte Union
DSF på talerstolen hos Dansk Skytte Union
Skrevet af Tim Andersen   
Mandag, 03. marts 2003 01:52
Hej alle,

I dag, søndag d. 2. marts, har jeg været på talerstolen til Unionens Repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus.

Talen lød som følger:

Hr. Formand, mine damer og herrer.

Siden Dansk Sportsskytte Forbund blev dannet i 1991, har det været vores mål at blive ligestillet med de øvrige skytteorganisationer herhjemme. Dette ud fra, at de programmer vi gennem tiderne har repræsenteret har været programmer man har dyrket i landene omkring os, og som mange skytter herhjemme også har ville prøve kræfter med, på nationalt og internationalt plan. Den mellemliggende periode har da også vist vores eksistensberettigelse dels via en stadig stigende medlemsskare samt ved et stadig stigende niveau hos vore konkurrenceskytter, der for fleres vedkommende i dag befinder sig på internationalt eliteniveau.

Det har været en vej belagt med både asfalt og kampesten, som de fleste af jer nok ved, men vi har aldrig bare overvejet at give op fordi vi har ment, at ligeret for alle sportsskytter burde være en selvfølgelighed i et moderne samfund.

Det er derfor med meget stor glæde vi i dag kan konstatere, at vi har nået vores mål. I samarbejde med en progressiv Unionsformand og Unionsstyrelse har vi, særdeles smertefrit og i behageligt klima, fået forhandlet denne nu af Jer vedtagne association igennem.

Vi har mange store planer for fremtiden! Planer, der indbefatter at få fornyet tilgang af især unge skytter, fornyet stævneinteresse samt forstærket eksponering af skydesporten som helhed.

Vi glæder os meget til at arbejde for disse tiltag i samarbejde med Unionen.

Derfor skal lyde en stor tak til jer alle!Mere de næste dage...
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates