DSF Nyheder Generelt Nyt fra DSF København distriktet.
Nyt fra DSF København distriktet.
Skrevet af Jack Rømer   
Tirsdag, 01. april 2003 13:48
Nyt fra DSF Distrikt København.


Brugerbestyrelsen på København Skyttecenter er nu oppe og kører. Foreløbig har der været 3 møder hvor vi dels har konstitueret bestyrelsen dels begyndt at tage fat i de mange opgaver der ligger foran os.

Opgaverne omkring brugerbestyrelsen er store og det vil tagen en del tid før vi har fod på tingene. Der skal snakkes budgetter, banefordeling, regler for brug af anlægget, åbningstider, visioner for anlægget og meget andet. Det er dog min opfattelse, at vi på sigt vil være godt tjent med denne nye struktur. Lige nu kan det godt komme til at virke noget besværligt og tungt, men når vi først har fået lagt nogle grundregler og fået den store bunke af gamle ting til side er jeg sikker på, at det vil komme til at gøre livet på centeret lettere.


En af banerne mod syd ved 50 m banen (foto Knud-Erik Poulsen)


Hvad angår DSF Distrikt Københavns projekter på centeret kan jeg sige at der pt. er opbygget 4 baner a ca. 15 x 15 meter 5 baner af ca. 10 x 10 meter og endelig 2 baner af ca. 17 x 17 meter. Banerne er ikke helt klar endnu og vi håber at du som fremtidig bruger vil give en hånd med i den kommende tid til at færdiggøre banerne. Vi mangler først og fremmest at fjerne nogle sten og planere jorden samt at lægge et lag jord på voldene. Mere om det når vi indkalder til arbejdsweekend.


Inspektion af banerne ved Mogens Hansen (foto Knud-Erik Poulsen)


I forbindelse med en godkendelse af banerne har vi fået Mogens Hansen til at opmåle banerne og han vil sammen med os udarbejde et oplægt til godkendelse således, at vi kan få Skydebane inspektør Erik Jensen til at se på sagen og få den endeligt godkendt hos politiet. For at sikre at området kan bruges til så meget som muligt arbejder vi på en godkendelse der dels sikre DSF, men også giver godkendelse til terræn skydning og sortkrudts skydning med pistol. Vi håber at dette er klar midt i maj.

Hvad angår lokalet på 50 meter banen er der pt. nogle problemer omkring dem. Det viser sig at den væg der er opsat er for tæt på standpladsen for 50 meter riffel. Hvad der kommer til at ske omkring dette problem ved vi endnu ikke, men vi arbejder på en løsning.

Hvornår kommer vi så i gang?
Ja vores håb er i begyndelsen af juni, men der er en del der er uden for vores kontrol så en endelig dato har vi ikke endnu, men vi vil selvfølgelig give besked i god tid så du også har en chance for at deltage i åbningen.


To baner mod øst ved hjortebanen (foto Knud-Erik Poulsen)


Har du lyst til at give en hånd med til det kommende arbejde på banerne er du velkommen til at kontakte Per Bressendorff der er formand for Distrikt København.

Har du noget til brugerbestyrelsen er du altid velkommen til at kontakte mig og jeg vil bringe sagen videre til bestyrelsen.


Med venlig hilsen

Steen Hofman Nitschke
Rep. Brugerbestyrelsen
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2019 RocketTheme Joomla Templates