DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev april 2003
E-nyhedsbrev april 2003
Skrevet af Tim Andersen   
Torsdag, 10. april 2003 13:16
Formandens E-Nyhedsbrev, april 2003

Det er en stor fornøjelse for mig at byde jer alle velkommen til vores nye hjemmeside! En stor tak til Gudmund, der har stået for den tekniske del (1 års udvikling…) samt Jack Rømer, der har udfyldt rammerne på bedste vis! Siden vil blive løbende videreudviklet med medlemsadgang, forskellige fora som køb og salg m.v., så hold øje!

Efter vores associering med DSkyU blev en realitet, er fordelene allerede ved at melde sig: Stor interesse for vores skydeprogrammer, tilgang af både foreninger og personlige medlemmer, øgede muligheder på Kalvebod gennem et stort arbejde af Steen Nitschke og Knud Erik Poulsen, tilbud om sponsering fra forskellige sider, ja, fremtiden tegner lys for dansk sportsskydning!

Årets tredie IPSC Sikkerheds- og Licenskursus blev en kold affære. Alligevel bevarede en halv snes kursister deres gode humør, og endte også som licenshavere efter en hård weekend. Velkommen til de nye!Årets første større aktivitet bliver vores afholdelse af Nordic Championships IPSC Rifle 2003. Vi venter skytter fra hele Nordeuropa samt de Nordiske lande. En spændende weekend venter forude! Se www.ipsc.dk

Bestyrelsen var samlet onsdag d. 10. april og behandlede en række punkter, herunder:
Websitets fremtid,
Nedsættelse af PR udvalg med arbejdsopgaven at nå ud til de enkelte foreninger og skytter med de tilbud DSF har,
Sponserings- og finansierings udvalg blev også dannet,
Til at forberede vores kommende møder med Justitsministeriet blev et Jm udvalg dannet,
Vi gennemgik baneforholdende herhjemme,
Licenskurset blev diskuteret med henblik på at en DVD skulle følge med materialet.

Vi var for en gangs skyld fuldtallige, og havde som vanligt et rigtig godt og fremadrettet møde.

Jeg skal minde om årets Europamesterskaber i IPSC Shotgun i Italien til August. Det er ved at være sidste udkald, så interesserede bedes henvende sig til undertegnede senest til Påske! Steen er Range Master, jeg skyder nok pre-matchen, det er yderligere et par interesserede, så meld tilbage asap!Kig også på Rooster indbydelsen. Der er for nuværende tilmeldt 6-7 deltagere til Saul Kirsch’s kursus op til Rooster. Når 3 mere melder sig på, er kurset et faktum! Og så mangler vi stadig lidt arbejdskraft til årets to Rooster matcher. Interesserede bedes kontakte Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.Årets første Kombipistol stævne er på Hanebjerg d. 26. – 27. april. Husk, der er en Pardini 9mm pistol fra Karlslunde Sport på højkant! Tilmelding Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Vi ses på banen…

Mvh
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates