DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev maj 2003
E-nyhedsbrev maj 2003
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 20. maj 2003 22:24
Formandens e-Nyhedsbrev, maj 2003

Så har vores DSF-online været oppe at køre i den nye konfiguration i snart et par måneder, og jeg må nok sige der er tryk på!. Tak til Jack Rømer for en flot indsats!

Sæsonen er allerede i gang! Masser af aktiviteter rundt omkring ikke mindst på Hanebjerg, og snart på Kalvebod! De første Tjeneste- og Kombi stævner er også i gang, Djursland Pistolklub startede Tjeneste-sæsonen med et stævne med 75 skydninger! Resultater her på sitet. Næste Kombipistol er på Hanebjerg d. 14. & 15. juni, og igen på Hanebjerg d. 28. og 29. juni er der både Kombi- og Tjenestepistol i forbindelse med FAS sommerstævne!

Siden Hesselø-sagen har vi ikke været så tæt på en konflikt mellem de Nordiske lande som vi nu er i forholdet til Norge. Den norske IPSC administration har valgt at lægge en Level III IPSC Riffel match samme weekend som vi var enige om at vi skulle afholde Level III IPSC Riffel Nordisk Mesterskab. Det er en lang og kompliceret historie, for mere info se ipsc.dk. I øvrigt er vi klar til matchen. Skytter fra de Nordiske lande samt Holland kommer som både skytter og som ROer. Især Hollænderne er meget interesserede i hvordan vi arrangerer sådan et stævne, og den Hollandske RD kommer også.

Steen N, Jack R og jeg tog et smut til Torup i Sverige for at se og prøve hvordan man skyder en PPC (Practical Pistol Course) match. Det er en baneskydning for grov pistol/revolver på afstande mellem 3 og 50 yards. Reglerne er tilpas komplicerede, men får man først fornemmelsen for hvad der foregår, er det en ganske festlig og krævende skydning! Den er primært beregnet på forskellige revolverklasser, men skydes også fint med pistol. Den vil kræve B-licens (vores nye mindre- krævende licensklasse) for deltagelse, og vi vil arbejde på at få noget op at stå herhjemme! For mere info se PPC SwedenBemærk den opdaterede stævnekalender (under indbydelser), herunder at IPSC SM i år er i Göteborg medio august. Tidlig tilmelding kan anbefales! Steen og jeg tager derop som ROer.Næste A-licens Sikkerheds.- og Licenskursus på Sjælland er lagt til 13. – 14. september. Kunne du tænke dig at deltage, kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for DSF-indmeldelse og tilmelding.
Samarbejdet med Unionen kører flot. Vi havde brug for en skrivelse vedr. vores associering, og straks smider formand Bjarne Sanddahl hvad han har i hænderne, kører på kontoret og klarer den for os.

Kig på Rooster indbydelsen på roostermountain.dk. Der er for nuværende tilmeldt 8-9 deltagere til Saul Kirsch’s kursus til Rooster,.- altså kun en eller to pladser tilbage!Og så mangler vi stadig lidt arbejdskraft til årets to Rooster matcher. Interesserede bedes kontakte Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Endelig vil jeg gøre lidt reklame for ICS, International Classification System. Det er en ordning, hvor man kan opnå international klassificering indenfor IPSC, og således konkurrere mod skytter i sin egen klasse, også internationalt! Det kræver blot at man tilmelder sig med et ”alias” på ipsc.org og deltager i ICS matcher for at opnå de fordele, der følger med.

Mvh

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates