DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev juni 2003
E-nyhedsbrev juni 2003
Skrevet af Tim Andersen   
Fredag, 06. juni 2003 12:24
Formandens e-Nyhedsbrev, juni 2003

Nordic Championships i IPSC Riffel blev alle tiders match! På trods af lidt kludder med mad fik vi hele stævnet til at klappe fint. Deltagere fra Norden samt Holland fik en weekend i strålende vejr. Planlægningen er allerede i fuld gang til næste års match, der kommer til at ligge en uge før, samme sted. Se en kort rapport andetsteds her på sitet.Og så er vi i fuld gang på Kalvebod. Dejligt at skyde derude, og godt at vi har udvidet vores muligheder for at dyrke vores discipliner! En stor tak til Distrikt København for et stort og godt stykke arbejde!Kombi på Hanebjerg igen d. 14. & 15. juni! Husk Præmievåben v/Karlslunde Sport!Kombi- og Tjenestepistol igen d. 28. og 29. juni i forbindelse med FAS Sommerstævne. Her er samtidig alle mulige andre aktiviteter, FAS Pistolterræn på.22 & 32 om lørdagen, grillfest lørdag aften, DDS DM på GPA og GR om søndagen. Resten af ugen er der div. ISSF og DDS aktiviteter. Altså: Masser af aktiviteter, bring masser og masser af ammo! Mere om sommerstævnet på fas.dk og Kombi/ Tjeneste her på sitet.Årets Nordisk på IPSC Standard er i Oulu, Finland til juli. Steen og jeg tager af sted, Ralf m.fl. følger med. Stadig mulighed for at følges med os.

Nordic Championships 2003 Level III

Og så til et luksusproblem: MPS, Malmös Praktiske Skytter, holder 10 års jubilæumsmatch først i september. Grundet MPS problemer med banereservationer bliver vi måske nødt til at flytte IPSC SM en uge. Mere når vi får nærmere besked.IPSC SM i år i Göteborg medio august får besøg af en del danskere, - tidlig tilmelding kan anbefales! Steen og jeg tager derop som RO’er.
Nordic Championships i IPSC Standard / Revolver skal vi være vært ved næste år sidst i juli, på Hanebjerg. Sverige holder så NM i Open/Production.
Næste A-licens Sikkerheds.- og Licenskursus på Sjælland er lagt til 13. – 14. september. Kunne du tænke dig at deltage, kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for DSF-indmeldelse og tilmelding. Er der en halv snes der tilmelder sig, kan vi evt. lave et specialkursus for disse.Flere nye har meldt sig til at hjælpe med til årets Rooster. Tak til disse fra Per B.

Som I kan se af ovenstående har vi aldrig tidligere haft så mange tilbud til DSF skytter! Til alle I nye, tag med ud! I skal ikke tænke på at man skal træne før man har prøvet at deltage i stævner! Alle vil være behjælpelige med at hjælpe Jer i gang, så hop nu ud i det!!

Mvh

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates