DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev juli 2003
E-nyhedsbrev juli 2003
Skrevet af Tim Andersen   
Torsdag, 17. Juli 2003 12:21
Formandens e-Nyhedsbrev, juli 2003

USA og 5 andre lande gæster os ved årets Rooster Mountain! Stævneudvalgsformand Per B har igen lagt et stort arbejde i den indledende fase (= de sidste 12 måneder!), og Ralf Jochumsen har som ”byggechef” været ansvarlig for det praktiske. Tak til alle hjælpere! Alt tegner til alle tiders matcher (og grillaftener…)!!!Når Rooster er overstået er der DM i Bowling Pins, også på Hanebjerg. Mød talrigt op, og bring masser og masser af ammo! ”A Splendid Time is Guaranteed for All”.

Invitation og tilmeldingsblanket til DM Bowling Pins 2003

Samme weekend er der ISSF stævne, også på Hanebjerg, med Kombipistol, Sidste chance inden DM’er for at få et vindende lod i Præmievåben…

IPSC SM i Göteborg består i år af to matcher, Open / Revolver over en dag, og Standard / Production over de to følgende dage. Steen og jeg er RO’er på begge matcherne, og en del skytter tager derop. Måske tager de stadig imod tilmeldinger….Italien er næst på programmet: EM i IPSC på Shotgun! Med Steen som Range Master kan dette første EM ikke gå galt! Og regelkomitéen præsenterer så de nye regler for Handgun, Shotgun, Rifle samt Tournament ved den årlige Assembly i forbindelse med EM’et. Det bedste regelsæt til dato, kan jeg godt love!

Links til EM i Shotgun 2003


Og så skal vi igen til Malmø og skyde IPSC hos Leif Madsen! MPS afholder deres 10 års jubilæum, - lad os komme talstærkt derover og lykønske dem!

Dynamiska skyttesektionen i Limhamn


Politisk er vi nu i gang med Justitsministeriets banesagkyndige, så vi kan få et bane-regelsæt til vore skydninger, herunder Steel Challenge. Det kan tage lidt tid, men det lover godt og jeg ved der kigges fordomsfrit på vore forskellige discipliner.

Så byder året på en række yderligere aktiviteter, herunder DM’er i både Kombi og Tjenestepistol. Husk lodtrækninger om præmievåben ved begge stævner!!!

Fortsat god sommer til Jer alle!
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates