DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev august 2003
E-nyhedsbrev august 2003
Skrevet af Tim Andersen   
Tirsdag, 19. august 2003 12:21
Formandens e-Nyhedsbrev, august 2003

Sri Lanka er ikke et sted man bare smutter ned til. Men, vi er inviteret ned og skyde en IPSC Level III match på 12 stages/190 skud for små penge! Matchen er Sri Lankas første Level III, arrangeret af Sportsministeren, og åbnes af Premierministeren! Den løber fra 25. – 27. september med pre-match dagen før. Arrangøren vil få sponseret air fare fra Amsterdam/Frankfurt med op til 75% rabat for et eller to danske teams, og hotelværelser er omkrig 25 USD pr. dag med fuld pension! Ralf K. Jensen vil prøve at samle et (eller to) teams, og hvis vi kan se vores snit til det, vil Steen og jeg tage med som RO’er. Mere her efter d. 1. september.

Formanden har fået en idé! (Denne sætning medfører normalt megen sukken i geledderne, for det betyder nemt mere arbejde…). Vores DM’er på hhv. Kombi, Tjeneste og 15M Grov besøges næsten udelukkende af de ”lokale”. Dette kunne jeg forestille mig man kunne komme over ved samtidig at afholde stævnerne på begge sider af Storebælt. Jeg vil derfor gerne høre, om nogen foreninger i Jylland og/eller på Fyn er interesserede i at afholde 15 Meter Grovpistol primo marts 2004 (dato senere), samt Kombi- og Tjeneste DM’er omkring september - oktober 2004.

Både Tjeneste og Kombi DM’erne foregår i år på Sjælland. Jeg håber meget at se skytter fra den anden side af Storebælt til disse to stævner, og vi skal så prøve at implementere ovenstående idé til næste år.

Denne måned forsvinder i øvrigt som sand mellem fingrene. ISSF/Kombistævne på Hanebjerg, efterevaluering på Rooster, Range Officer til to Level III matcher i Sverige, møde i Italien hvor de nye IPSC regler forhåbentlig vedtages, og endelig:

- husk at måneden afsluttes med at vi igen tager til Malmø og skyder IPSC hos Leif Madsen til MPS’ 10 års jubilæum. En hyggelig Level I til små penge og stor fornøjelse!

Desværre måtte vi aflyse årets Bowling Pins. Men, i vinterens løb vil der blive gjort et stykke arbejde så vi kan have modul-borde og positioner parate i fremtiden. Alle der har hænderne skruet nogenlunde rigtigt på bedes kontakte undertegnede, der så vil koordinere anstrengelserne.

Det var dejligt at se en del helt nye, i DSF-sammenhæng, skytter på Hanebjerg til årets Værløse Open 2. Vi skal nok være behjælpelige med at I kan få nogen skud ned ad banen i fremtiden…

Et stort tillykke til Ralf K. Jensen for hans 12.!! Presidents Medal i IPSC, som han vandt i Berlin. Godt jeg ikke skal skyde mod Ralf til næste års EM… ;-)

Der er skrevet meget om årets to Rooster matcher andetsteds, kun skal jeg tilføje at det var to gode matcher og nogle dejlige dage sammen med en masse rare mennesker! Tak til alle de, der gjorde det muligt! Næste år er Nordisk i Revolver og Standard, - planlægningen er allerede startet.

Fortsat god sommer til Jer alle!
Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates