DSF Nyheder Nyhedsbreve E-nyhedsbrev oktober 2003
E-nyhedsbrev oktober 2003
Skrevet af Tim Andersen   
Fredag, 10. oktober 2003 12:21
Formandens e-Nyhedsbrev, oktober 2003

Årets afslutning nærmer sig. Ikke desto mindre har vi endnu to IPSC matcher, den ene på Kalvebod søndag d. 12 oktober og den anden på Hanebjerg lørdag d. 1. november. Ind imellem afholdes der et mindre IPSC Sikkerheds- og Licenskursus på Hanebjerg weekenden d. 25. og 26. oktober. Og endelig er der en 15M Grovpistol match i forbindelse med Sjællandsafdelingens møde i Værløse Skf. d. 16. november.Karlslunde Sport foretog lodtrækningen af Præmievåbnet til årets Kombipistol-DM. Den glade vinder af en Pardini 9mm pistol blev Michael Krumholt fra Værløse Skf. Impact Marketing var med da vinderen af årets Præmievåben i Tjenestepistol blev udtrukket: Poul Nykjær fra Lind Skf. vandt en Glock 34!

Tillykke til begge vinderne, og en stor tak til vores sponsorer!Ralf K tog så et smut ned til Sri Lanka for at forsvare de danske farver, - beretning andetsteds på sitet. Succesen gentages muligvis næste år, denne gang med eet eller to komplette nationale teams!!På den politiske front har jeg fornøjelsen at meddele, at den uro der var mellem den Norske og Danske region nu er endelig afsluttet, idet vi har lavet en fælles skrivelse, hvori NFPS beklager at have ladet to matcher kollidere. I fortsættelse heraf er der møde i Moss, Norge, fredag d. 10. oktober mellem de Nordiske lande.

Vi har haft vores halvårlige møde med Dansk Skytte Union. Som sædvanlig en god og konstruktiv snak parterne imellem om forskellige emner. Nu står der møder med hhv. Justitsministeriet og Jm’s Skydesagkyndige på programmet.

Stævneudvalget er nu i gang med at beslutte, hvem der står forrest i køen til næste års IPSC-EM i Tjekkiet. Vi har fået 7 slots, men prøver naturligvis om vi kan rage nogle flere til os…

Quickborn er årets sidste større udenlandske IPSC-match. Som vanligt tager en halv snes af os derned, og normalt tager vi os ved samme lejlighed rimelig godt for os af præmierne.

Der er som tidligere nævnt udsendt brev til alle vores medlemsforeninger. Heri bedes formanden opgive antal medlemmer, og så vil vi også gerne høre, om Jeres forening kunne tænke sig at være arrangør for DM på enten 15M Grov, Tjenestepistol eller Kombipistol i hhv. 2004 og 2005. Vi mangler stadig end del besvarelser, og også nogle tilbud på afholdelse af vore DM’er!

Vi ses på banen!

Tim
 
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2021 RocketTheme Joomla Templates