Dansk Sportsskytte Forbund

A+ kursus

Vi har længe (alt for længe, vil nogle nok bemærke) arbejdet på et kursus, så IPSC licensskytter kunne få en chance for at træne, uden at der skulle være en RO til stede. Dette kursus, som er komme til at hedde A+, er nu klar. Kurset er lavet som et rent selvstudie, altså uden en praktisk prøve.

Men inden i begynder at lade champagnepropperne springe, skal I lige være opmærksomme på et par ting. For at kunne skyde alene skal I både have taget A+ kurset, og der skal findes en A+ vejledning for den skydebane I skal skyde alene på. På nuværende tidspunkt findes denne for en række skydebaner, mens det er op til jer, at bede formænd/skydebane ansvarlige for det sted I vil skyde, om at udarbejde en Vejledning, hvis sådan en ikke findes. I kan tage kurset, men ikke skyde alene, før der er en vejledning for banen. Vejledningen skal indsendes sammen med instruks for banens brug til NROI’s banegodkendelsesudvalg for godkendelse, og vil blive evalueret af en DSF banelægger.

Endvidere skal I have en fuld A licens, altså ikke kun en provisorisk. På den måde er det kun skytter med et par stævner på bagen, der får lov at skyde alene.

For at tage kurset skal I gå ind der, hvor I tog jeres licenskursus teori (kursus.dsf.dk) og logge på med jeres DSF brugernavn/password. Læs teorien og afslut med prøven. Når (hvis) I består hører I nærmere via e-mail.

Kontakt Dansk Sportsskytte Forbund

Ønsker du at vide mere om DSF eller vores discipliner
så kan du finde kontakt info herunder.