Dansk Sportsskytte Forbund

Verdens nr. 3 i IPSC Standard Lady hedder Sissal Skaale

Nu er der ikke meget der kan ændre på resultatet, og som det ser ud i resultaterne efter verificeringen af scoreren har vi for første gang nogen sinde i Danmark fået en podie plads ved World Shoot 2022 i Thailand i Standard Lady.
Sissal Skaale måtte desværre rykkes fra major til minor da hendes ammunition ikke kunne holde en PF på 170 fps men til trods for en omregning på point tavlen, og en lidt skuffet skytte, lykkedes det alligevel vores super dygtige, og stadig regerende Europamester at holde 3. pladsen til sidst ved verdensmesterskabet i IPSC i Standard Lady.

Alle i DSF og med stor sandsynlighed også mange IPSC skytter har været klisteret til de sociale medier de sidste 6 dage for at følge udviklingen ved WS 2022. Og vi er meget stolte af vores danske deltagere i Thailand. Flot arbejde alle sammen.

På vegne af alle i bestyrelsen og vores udvalg, ønsker vi dig et kæmpe tillykke din flotte med 3. pladsen ved verdensmesterskabet i IPSC. Vi er enormt stolte af dig Sissal Skaale. Godt skudt.

Dette er anden gang at Danmark har gjort sig bemærket til VM i IPSC. Sidste gang vi havde en plads på podiet var ved VM i Frankrig i 2017, hvor Gert Erling Hansen “Bossman” tog en flot 3. plads i Senior kategorien.

Kontakt Dansk Sportsskytte Forbund

Ønsker du at vide mere om DSF eller vores discipliner
så kan du finde kontakt info herunder.