DSF Nyheder
Nyheder
Tidslinje for våben sagen hos JM
Skrevet af Claus Henneberg   
Lørdag, 17. oktober 2020 19:18

Tidslinje for våben sagen hos JM

 

April 2019 Sagen er mundtligt fremført på møde med JM (powerpoint fremlagt ).

14. maj 2020 DskyU rykker JM for det Rigspolitiet skal levere.

26. maj 2020 DskyU rykker på mailen fra den 14. maj.

9. juni 2020 DskyU rykker igen for svar på mailen fra den 14. maj. Samt uddyber at det ville hjælpe fremgangen i arbejdet hvis DskyU for et svar.

9. juni 2020 JM svarer de har modtaget en skrivelse fra Rigspolitiet.

20. juli 2020 DskyU spørger indtil hvor længe JM forventer dette tager, da de nu har modtaget skrivelsen fra Rigspolitiet.

28. aug 2020 DskyU rykker JM på mailen fra den 20. juni.

22. sept 2020 DskyU rykker JM på mailen fra den 20. juni, samt spørger ind til sagen om de lange magasiner.

29. sept 2020 DskyU rykker JM på mailen fra den 20. juni.

29. sept 2020 JM svarer de er klar over sagerne, men har ikke mulighed for af tage sig af dem, da der er andre opgaver, bl.a. Folketingets åbning.

 

Attachments:
Access this URL (https://www.dropbox.com/s/igxsniwxnt7wkd9/PP_Riffel_DSU_Final.pptx?dl=0)PP_Riffel_DSU_Final.pptx[ ]0.1 Kb
 
Steel Challenge tilskud 2020
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Lørdag, 17. oktober 2020 11:18

TILBUD i de sidste måneder af 2020 til alle DSF-klubber/-foreninger i Danmark

For at få mere aktivitet i Steel Challenge tilbyder vi at give et tilskud på 26 kr. per deltager for Steel Challenge matches afholdt i 2020.

Det burde sikre et overskud til foreninger/klubber og forhåbentlig give flere glade Steel Challenge skytter.

OBS. Vi yder stadig tilskud til udstyr til klubber og foreninger, der ønsker at etablere muligheder for at dyrke DSF-discipliner.

 

 
Sektionsforvirring DSF ctr. Unionen
Skrevet af Ebbe Wolff   
Tirsdag, 13. oktober 2020 21:57
Hej DSF medlemmer,
 
Jeg føler at jeg er nødt til at give en update på det jeg har valgt at kalde ‘Sektions-forvirringen’
 
Tilbage i februar blev jeg til årsmødet valgt som det jeg troede var formand for ‘Dynamisk Sektion’
 
Sektionens årsmøde og valget blev dog gennemført efter ‘DSF Sektionens’ vedtægter, og dermed blev jeg valgt som formand for ‘DSF Sektionen’ under DSF, og IKKE til ‘Dynamisk Sektion’ der organisatorisk hører under Aktivitetsudvalget i Dansk Skytte Union.
 
Unionens vedtægter og bestemmelser for Dynamisk Sektion (Sportsskyttesektionen) kan findes i deres Lovgrundlag III på hjemmesiden.
 
DSF Sektionens vedtægter findes i to forskellige udkast på PDF og mangler stadig at blive uploadet på DSF.dk (sidst jeg kiggede)
 
Af uvisse grunde gik der 4-5 måneder før dette gik op for de implicerede parter, og primært fordi jeg stillede forståelsesspørgsmål til organisationen og de (til tider) modstridende vedtægter.
 
Dansk Skytte Unions formand for Aktivitetsudvalget Paul Erik Jensen er nu opmærksom på dette, ligesom John Hansen og Claus Henneberg/DSF Bestyrelsen er det.
 
Resten af DSF Sektionen under ledelse af Kim Snerup derimod kan ikke rigtig forstå at der er sket et mix up, og insisterer på at der er tale om en og samme sektion.
 
Men......man kan ikke have to sæt vedtægter til samme sektion, det kan simpelthen ikke lade sig gøre.
 
Jeg har forgæves prøvet at forklare alle der gad lytte hvorfor jeg ikke har kunnet udføre noget arbejde i ‘Dynamisk Sektion’ (fordi den ikke er besat) og at der skal ryddes op i misforståelser, sektioner og vedtægter før vi kan komme videre.
 
Nu gider jeg ikke mere. Jeg har meldt ud at jeg ikke ønsker at deltage i farcen længere, og trækker hermed offentligt mit formandskab for DSF Sektionen.
 
Jeg ønsker ikke at have noget med arbejdet omkring ‘den ene eller den anden’ sektion at gøre før parterne (DSF Bestyrelse og DSU repræsentanter) finder ud af hvor vi står og hvordan vi skal komme videre. Alt andet er simpelthen spild af tid og god energi, og føles som at slå i en pude.
 
Jeg bebrejder hverken den ene part eller den anden, men opfordrer blot til snarlig dialog så vi som sportsskytter kan komme videre med vores ønsker og discipliner.
 
Så længe der er knas mellem forbund og organisation KAN vi ikke komme videre med det det er vigtigt - dialog med myndighederne omkring nye discipliner og værktøjer til at bedrive dem.
 
Jeg svarer ikke på denne tråd, jeg har allerede spildt for meget tid på ingenting.
 
God aften til jer alle,
Ebbe Wolff
 
Unionens fremtid - og "nedlæggelse" af forbund....
Skrevet af Henrik Lerfeldt   
Tirsdag, 13. oktober 2020 09:09

 

Læs mere…
 
Sissal Skaale modtager Erik Sætter Lassens vandrekæde
Skrevet af Mark Weisinger   
Lørdag, 15. august 2020 22:00

På årets (Corona-forsinkede) Dansk Skytte Unions Repræsentskabsmøde i Idrættens Hus, havde vi fornøjelsen at se Sissal Skaale, CPS, modtage Erik Sætter Lassens vandrekæde. Et stort tillykke til Sissal for denne velfortjente hæder!

Mvh

Mark & Tim

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

Side 1 ud af 62
Copyright © Dansk Sportsskytte Forbund 2003-2020 RocketTheme Joomla Templates